Strokoven posvet s predstavniki Elese+Ganter Avstrija

Posvet s predstavniki Elese+Ganter Avstrija
9. septembra je bil v Metaliki v Žireh strokoven posvet, kjer sta predstavnika Elese+Ganter Igor Krajnc iz Slovenije in Sanel Lemezan iz Avstrije spregovorila o podjetju in njegovi poslovni politiki. Podrobneje smo se seznanili z izdelki iz proizvodnega programa in nekaj več besed namenili novostim. Srečanja so se poleg zaposlenih v Žireh, udeležili tudi sodelavci iz Hrvaške in Srbije.

Srečanje Dirak tima

Srečanje Dirak tima
Leta 2007 smo se v Bohinju prvič zbrali zastopniki podjetja Dirak iz Slovenije, Češke in Slovaške. Srečanje je postalo tradicionalno. Letos je organizacijo prevzel direktor podjetja Kooperex s.r.o. iz Češke Zdẽnek Cetl. Od 30. avgusta do 2. septembra smo spoznavali okolico Brna in njegovo pestro zgodovino. Med drugim smo obiskali prizorišče bitke treh cesarjev pri Slavkovu, grad Pernštejn, sodobni observatorij ter avtomotodrom s spremljajočimi objekti motorističnega Grand prixa Brno. Med ogledi je bil čas tudi za izmenjavo mnenj in izkušenj s poudarkom na našem skupnem dobavitelju.
 

Obiskala sta nas Elisabeth in Peter Ofner

Obiskala sta nas Elisabeth in Peter Ofner
14. junija smo v Metaliki v Račevi gostili Elisabeth in Petra Ofnerja, lastnika podjetja, ki je naš najpomembnejši dobavitelj in partner že od ustanovitve Metalike leta 1997. Z gostoma smo se pogovarjali o poslovanju v preteklem letu ter načrtih za naprej. Peter Ofner je predstavil nekaj novosti, delo razvojnega oddelka podjetja DIRAK, ki stalno sledi novim trendom. Največ pozornosti posvečajo SNAP LINE izdelkom, ki zaradi konstrukcijskih rešitev poenostavijo montažo in pocenijo proizvodnjo.

Sejem tehnike v Beogradu

Sejem tehnike v Beogradu
Od 13. do 17. maja smo se že sedmič predstavili na Sejmu tehnike v Beogradu. Na njem je bilo več kot 600 razstavljavcev iz dvaindvajsetih držav, pomemben delež pa imajo tudi slovenska podjetja. Zanimanje za naše izdelke je bilo veliko, kar se odraža tudi v vedno boljši prodaji v Srbiji. Sejem je pomemben zaradi promocije našega prodajnega programa, osebnih stikov z znanimi ter novimi kupci in dobavitelji iz različnih držav.
 

e f g h i j k l